Mihai Stoica, managerul general al Stelei, despre Dinamo Tbilisi

Mihai Stoica, managerul general al Stelei, a vorbit despre urmatorul adversar al campioanei Romaniei din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, Dinamo Tbilisi.

Mihai Stoica a declarat ca Steaua va avea un adversar foarte dificil in turul trei preliminar al Ligii Campionilor, dubla mansa din aceasta faza a competitiei fiind una extrem de solicitanta pentru Reghecampf si elevii sai.

“Dinamo Tbilisi este un adversar foarte puternic, vom avea parte de o deplasare complicata. Dinamo a invins-o, in perioada de pregatire, pe Sahtior Donetk. Si, ca sa vedeti cum este soarta, tot atunci am fost eu cu Reghecampf sa vedem un amical al celor de la FC Vaslui cu Sevastopol, nou promovata in Ucraina, dupa care in repriza a doua am fugit ca sa vedem Sahtior cu Tbilisi, tocmai din acest motiv, pentru ca ne respectam meseria.

Este o echipa care are un portar de valoare, Loria, cu niste fundasi de gabarit, mijlocasi pe masura, dar si doi atacanti foarte buni, unul dintre ei fiind Xisco Munoz care a jucat impotriva noastra cu Betis Sevilla, dar si Dvali. Vom juca primul meci in deplasare. Au si un antrenor foarte bun, Dusan Uhrin, pe care il stiu foarte bine. Era mai bine sa jucam cu Maribor, care tocmai a luat bataie cu 7-0 de la Kaiserslautern” a declarat Mihai Stoica pentru postul de televiziune Digi Sport.

Sursa foto: sport365.ro