Mihai Stoica si-a dat demisia de la postul Digi Sport

Mihai Stoica, managerul general al echipei Steaua Bucuresti, si-a dat demisia din functia de colaborator pe care o ocupa la postul de televiziune Digi Sport de cativa ani. Demisia a fost anuntata chiar de MM, in noaptea de duminica spre luni, intr-o postare pe o retea de socializare.

Cauza acestei „rupturi” dintre oficialul stelist si postul de televiziune de unde incasa o suma lunara frumusica (n.red. cateva mii de euro) este legata de contrele pe care Mihai Stoica le-a avut la finele partidei dintre Steaua si Concordia Chiajna cand managerul din Ghencea l-a atacat verbal pe realizatorul Radu Naum, dar si pe Dinu Gheorghe, presedintele Astrei Giurgiu (n.red. si el colaborator la postul amintit), una dintre contracandidatele ros-albastrilor la titlul de campioana din acest sezon. Cei doi au sugerat ca partida restanta din Ghencea dintre Steaua si Concordia a fost mai degraba un meci amical decat o partida oficiala.

Citeste si: Managerul general al Stelei a capatat puteri depline in cadrul gruparii din Ghencea 

Iata ce a scris Mihai Stoica pe pagina sa personala de Facebook:

“Din nefericire, cu ceva timp in urma, in acest post care isi propunea altceva, a aparut un personaj. Il stiam de la GSP TV si m-am mirat cum un individ cu un bagaj de cunostinte fotbalistice atit de sarace a reusit sa se infiltreze intr-un altfel de canal de sport. Orice discutie despre fotbal in care era obligat sa participe se incheia invariabil cu opiniile lui despre Turul Frantei, semicerc, filme psihologice suedeze sau Sandu Dabija. Din pacate, acest netalentat braconier al ratingului si-a instalat incompetenta din punct de vedere fotbalistic in studioul Digisport si a schimbat pe nesimtite profilul unei emisiuni“, a scris Meme.

“Din cauza faptului ca nu pot tolera la nesfirsit atacurile unui vegetarian (cu orientare spre un anumit gen de terapie) la adresa corectitudinii noastre, am decis ca dupa comentariile pe care acesta le-a facut inainte si dupa partida cu Concordia Chiajna, coordonat sau nu de un faimos conducator de club, sa renunt la colaborarea cu postul de televiziune Digisport! Ii las locul in studioul emisiunii Fotbal European domnului Dinu Gheorghe, dar il atentionez ca acolo nu se preteaza diversiunile si aluziile. Acolo trebuie sa stii ce posturi acopera Grosskreutz si ca idolul lui De Ceglie este Nedved. Iar astea nu se invata la fara frecventa“, a conchis oficialul stelist.

Sursa foto: gsp.ro