Mihai Stoichiță l-a înjurat ”în glumă” pe Adi Mutu! A uitat însă de microfoane! Video

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, l-a înlocuit temporar pe selecționerul Adrian Mutu la partida U21 dintre România și Malta, câștigată de tricolorii mici cu 4-1.

La conferința de presă de după meci, Mihai Stoichiță a fost în centrul unui moment penibil el fiind surprins în momentul în care îl înjură și îl amenință pe Adrian Mutu că îl va da afară. Deranjat de un mesaj primit pe telefon, Stoichiță nu s-a mai putut controla și a putut fi auzit spunând: „Bă, dar e ceva… F***-te în gură, Mutule! Dacă nu te dau afară…”.

Ulterior, Mihai Stoichiță și-a cerut scuze prin intermediul unui mesaj postat pe site-ul oficial al FRF. “Doresc să îmi cer scuze public pentru reacția mea dinaintea conferinței de presă, îmi cer scuze pentru limbajul folosit. Era doar o glumă cu selecționerul U21, Adrian Mutu, surprinsă într-un moment în care nu știam că microfoanele sunt pornite. Acest lucru nu reprezintă însă o justificare. Adrian Mutu se bucură de întreg respectul meu pentru întreaga muncă pe care o depune la conducerea selecționatei de tineret a României. El o știe, am vorbit cu el după acest moment. Regret reacția pe care am avut-o”, se arată în mesajul directorului tehnic al FRF.

Sursa foto: captura video