MIHAI STURZU, liderul TSD, incearca sa-si salveze postul ATACANDU-L pe MARIAN VANGHELIE. FOTO

Critici dure in sedinta Consiliul Executiv al PSD la adresa sefului Tineretului Social-Democrat. Potrivit unor surse, deputatul Mihai Sturzu a fost invinovatit pentru slaba implicare in campanie, dar si pentru disensiunile create in sanul organizatiei de tineret a partidului.

Intr-o postare pe Facebook, Sturzu recunoaste ca organizatia de tineret a PSD nu este multumita de rezultatele alegerilor prezidentiale, insa acuza fosti lideri ai partidului, precum Marian Vanghelie, ca incearca sa destabilizeze TSD. “Apel catre dl. Marian Vanghlie: Va rog, luati-va “vangheliotii care este in TSD” cu dumneavoastra!”, i-a tranmis Sturzu lui Vanghelie.

CITESTE SI: DEZVALUIRI INCENDIARE. ADEVARUL despre EXCLUDEREA lui VANGHELIE 

”Ma adresez public domnului Marian Vanghelie si il rog sa isi ia cu domnia sa rebelii fara cauza care se tot straduiesc in ultimele zile sa ii urmeze exemplul si sa incerce sa faca in TSD ce a incercat si domnia sa in PSD: sa distruga munca atator mii de colegi. Constat ca aceiasi oameni care acum cateva luni ii promiteau domnului Vanghelie functii in TSD pentru protejatii sai, aceiasi oameni care au atacat TSD-ul si acum un an si astazi pe aceleasi site-uri “partenere”, incearca si acum sa destabilizeze TSD-ul. Alegerile au fost pierdute de PSD. Asa este. Nu suntem deloc multumiti de rezultate si ne asumam schimbarile pe care impreuna, uniti, le vom face. Sunt convins, insa, ca nu exista niciun comunist sau corupt in TSD, iar reforma de care are nevoie Partidul Social Democrat poate veni chiar de la TSD. In final, domnule Vanghelie, va rog, incercati sa va infranati reflexele comunistoide si corupte si lasati TSD-ul in pace”, a scris Mihai Sturzu pe pagina sa personala de Facebook. 

CITESTE SI: LIVIU DRAGNEA a trimis o SCRISOARE explicativa AMBASADEI SUA de la Bucuresti 

Reactia deputatului vine dupa ce, potrivit unor surse, ar fi fost desfiintat in sedinta Consiliului Executiv al PSD de liderii nationali si locali ai partidului. Acestia au criticat atitudinea lui Mihai Sturzu, dar si prestatia organizatiei de tineret pe care acesta o conduce, avuta in campania electorala pentru alegerile prezidentiale.

Cele mai dure critici ar fi venit chiar din partea presedintelui executiv al PSD, Liviu Dragnea, care ar fi spus ca va trebui regandita activitatea de la tineret a partidului. Surse anunta ca in aceste conditii, actuala conducere a Tineretului Social-Democrat ar urma sa fie obligata sa isi depuna mandatul. 

Sursa foto: facebook / mihai sturzu