Mihai Sturzu, presedinte TSD, a dezvaluit de ce a intrat in politica

Deputat PSD, presedinte al TSD si fost component al trupei HI-Q, Mihai Sturzu a dezvaluit motivul pentru care a intrat in politica. Sturzu a povestit, pentru postul B1 TV, ca atunci cand se afla pe scena in concerte, alaturi de politicieni, era uimit de modul in care acestia ii minteau pe oameni, iar apoi, in culise, se laudau cu acest lucru, noteaza ziare.com, care citeaza postul de televiziune.

“Personal, timp de 18 ani am batut tara asta la pas. Am avut concerte in catune, nu orase, cluburi. Am urcat pe scena alaturi de politicieni din toate partidele, in zeci de campanii electorale si mi se rupea sufletul, in culise, ascultandu-i ce minciuni si prostii sunt in stare sa spuna pe scena in fata oamenilor, iar cand se dadeau jos de pe scena se laudau unul pe altul ce bine i-au mintit”, a declarat Mihai Sturzu.

Mondo News iti recomanda si: MIHAI STURZU este NEMULTUMIT: SCRISOARE DESCHISA pentru LIDERII PSD

Fostul component al trupei HI-Q a adaugat ca a ajuns la concluzia ca, “daca un sistem poate fi reformat, poate fi reformat si din interior”.

Dezvaluirea vine in contextul in care partidul din care face parte trece printr-o “reforma” in urma pierderii prezidentialelor de catre Victor Ponta, in care trei membri marcanti au fost exclusi, respectiv Dan Sova, Mircea Geoana si Marian Vanghelie. In plus, voci politice vehiculeaza ca Ponta nu va mai fi ales seful PSD la Comitetul Executiv, in timp ce premierul pregateste si o remaniere guvernamentala.