Mihai Sturzu, replica dura la adresa Elenei Basescu: Minte cu o nerusinare demna de numele ce il poarta

Mihai Sturzu i-a dat o replica extrem de dura Elenei Basescu, dupa ce aceasta a declarat ca politicianul-artist urmeaza sa primeasca 140 000 euro pentru a prezenta o emisiune la TVR.

“Am observat astazi ca dna. EBA sta prost nu numai cu limba romana, ci si cu adevarul. Minte cu o nerusinare demna de numele pe care il poarta si de partidul din care face parte”, a scris Mihai Sturzu pe pagina personala de Facebook.

Liderul Tineretului Social Democrat a tinut sa precizeze ca nu el are emisiunea “In tara minunilor” difuzata de TVR 2, ci colegii sai de la HI-Q, Dana si Florin, alaturi de cativa instrumentisti.

“Ma duc (din cand in cand) la emisiune si mai cant cu ei sau mai stau de vorba cu un invitat tocmai pentru ca presa tabloida sa nu scrie ca trupa Hi-Q s-a destramat. Sunt alaturi de colegii mei din loialitate fata de ei si din respect pentru fanii trupei Hi-Q”.

Concluzie: ma asteptam inca din ziua in care am intrat in politica sa fiu atacat de cine stie cine pentru te miri ce. E pacat. Sunt un om corect, loial si un partener pe viata pentru cei alaturi de care am crescut. Ma astept ca dna. EBA sa nici nu stie sa citeasca aceste cuvinte care exprima valorile in care cred.

Stiu ca disperarea ‘famigliei’ care ne conduce e la cote maxime in ultimele zile (vezi creditul pentru terenul agricol din Calarasi), dar asemnea atacuri nu sunt justificate de nimic. Totusi, eu oricum nu ma supar. Merg mai departe, cu capul sus.”,  a incheiat Mihai Sturzu.

EBA declarase joi ca TVR nu a avut bani sa transmita Grecia-Romania, insa a gasit resurse pentru a-l plati pe Sturzu cu 140 000 euro pentru a prezenta emisiunea “In tara minunilor”.