Mihai Sturzu (TSD): PONTA va deveni cel mai tanar presedinte din UE

Presedintele TSD, deputatul Mihai Sturzu, este convins in sansele premierului la PRESEDINTIE, afirmand ca VICTOR PONTA va deveni cel mai tanar PRESEDINTE de stat din Uniunea Europeana.

“Intalnirea cu colegii din tara a fost una foarte buna. Am obtinut confirmarea ca TSD este o organizatie puternica, chiar mai puternica decat unele partide din Romania, si ca toti colegii mei sunt extrem de determinati sa castigam aceste alegeri.

Citeste si: PONTA, LA SCOALA DE VARA A TSD: IL INVIDIEZ PE RADU MAZARE. EL MI-A SPUS CA N-AR VREA SA FIE IN LOCUL MEU

Va fi un semnal urias pentru tinerii din Romania, ca un fost lider al unei organizatii politice de tineret sa ajunga PRESEDINTELE tarii. Asa cum a spus si premierul in discursul sau, membrii TSD pot sa duca mai departe catre populatie mesajul sau, viziunea sa pentru o Romanie mai unita, o Romanie mai buna, o tara in care cu totii ne dorim sa traim. La aceste alegeri vom face diferenta, pentru ca TSD RULZ!”, a declarat Mihai Sturzu intr-un comunicat de presa.

Scoala de Vara a Tineretului Social Democrat are loc la Constanta, in perioada 4-6 septembrie, iar la eveniment participa 2000 de tineri.

KLAUS IOHANNIS: DUPA CE CASTIG ALEGERILE IL VOI NUMI PE CATALIN PREDOIU PREMIER