Mihai Trăistariu a avut o copilărie traumatizantă: Erau bătăi crunte, bătăi îngrozitoare. Plângeam

Mihai Trăistariu a avut o copilărie traumatizantă. Cântărețul a rămas traumatizat din cauza certurilor, dar și a bătăilor din familie. Mihai Trăistariu a făcut niște dezvăluiti cutremurătoare de pe vremea în care era copil. Artistul a asistat la niște scene care l-au marcat pe viață.

„Părinţii mei s-au iubit la început, pe parcurs nu s-au mai înţeles. Au stat şi în camere diferite. Dormeau separat. Mama tot a vrut divorţul. Erau bătăi în familie. O bătea taică-miu. A stat pentru că eram prea mulţi copii şi nu se descurca singură. Bătăile le-am văzut pe toate. Nu ştiam motivele pentru care se ceartă. Erau bătăi crunte. Nu ar trebui să povestesc. Bătăi îngrozitoare. Plângeam. Mie îmi era frică de taică-miu.”, a mărturisit Mihai Trăistariu în cadrul unei emisiuni TV.

Mihai Trăistariu nu s-a înțeles bine cu tatăl lui

Mihai Trăistariu a avut o relație defectuoasă cu tatăl său. Artistul nu a putut să vorbească deschis cu părintele său și i-a fost foarte greu la o vârstă fragedă, în care comunicarea cu părinții era extrem de importantă. „Nu-mi amintesc să fi vorbit cu tata mai mult de 100 de cuvinte toată viaţa. N-aveam curaj să vorbesc cu el. Îi spuneam mamei să îi spună ce aveam de spus.”, a mai declarat artistul.

Citește și: LOREDANA GROZA FĂRĂ MACHIAJ! CUM ARATĂ VEDETA DIS DE DIMINEAȚĂ! FOTO ÎN ARTICOL

Sursa foto: adevarul