MIHAI VOICU: MODIFICARILE la CODUL PENAL nu ar trebui facute

Deputatul PNL MIHAI VOICU a declarat, marti, ca MODIFICARILE la CODUL PENAL nu ar trebui facute, aratand ca posibilitatea ca parlamentarii sa-si angajeze rudele la cabinetele parlamentare nu ar fi corecta fata de contribuabili.

“Dezbaterile din Comisia juridica cu privire la modificarea Codului Penal au fost amanate, e un lucru bun. Cred ca aceste modificari nu ar trebui facute”, a spus MIHAI VOICU, intrebat in legatura cu MODIFICARILE la CODUL PENAL referitoare la conflictul de interese.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: Nu este MOMENTUL pentru MODIFICARI la CODUL PENAL

Intrebat despre posibilitatea ca parlamentarii sa-si angajeze rudele, MIHAI VOICU a raspuns: “Chiar daca nu ar fi ilegal, eu as fi impotriva pentru ca nu este corect fata de contribuabili”.

Citeste si: LEGE CU DEDICATIE PENTRU BARONI. PARLAMENTARII VOR SA DEZINCRIMINEZE CONFLICTUL DE INTERESE. REACTIA LIVIEI STANCIU, sefa ICCJ. UPDATE

Comisia juridica Comisia juridica a Camerei a amanat, marti, dezbaterea pe proiectul de lege privind MODIFICAREA CODULUI PENAL referitor la conflictul de interese, potrivit caruia se inlocuia in CODUL PENAL conflictul de interese cu “folosirea functiei pentru favorizarea unor persoane”.