MIHAIELA LUCIA CORDOS, sotia senatorului PSD ALEXANDRU CORDOS, ARESTATA pentru CORUPTIE

MIHAIELA LUCIA CORDOS, sotia senatorului PSD ALEXANDRU CORDOS, a fost RETINUTA de DNA, fiind acuzata de TRAFIC de INFLUENTA in forma continuata, au declarat vineri, pentru AGERPRES, surse judiciare.

UPDATE 17.07: Sotia senatorului PSD ALEXANDRU CORDOS, MIHAIELA CORDOS, referent la Spitalul Judetean Cluj, a fost ARESTATA pentru 30 de zile de catre procurorii DNA, fiind acuzata de trafic de influenta in forma continuata.

Judecatorii instantei supreme au admis, vineri, propunerea procurorilor de arestare preventiva MIHAIELEI CORDOS.

Decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) poate fi contestata de sotia senatorului.

MIHAIELA LUCIA CORDOS urmeaza sa fie prezentata vineri Inaltei Curti de Casatie si Justitie cu propunere de ARESTARE PREVENTIVA pentru 30 de zile.

CITESTE SI: PERCHEZITII DNA la SPITALUL JUDETEAN CLUJ. FAMILIA SENATORULUI CORDOS, URMARITA PENAL.UPDATE 

In acest dosar, procurorii DNA Cluj au dispus efectuarea URMARIRII PENALE fata de senatorul ALEXANDRU CORDOS si fiica sa, ANDREEA ALEXANDRA CORDOS, pentru complicitate la TRAFIC de INFLUENTA in forma continuata.

Potrivit DNA, in intervalul noiembrie 2014 — prezent, MIHAIELA LUCIA CORDOS a pretins de la mai multe persoane foloase materiale necuvenite cuprinse intre 1.000 si 10.000 de lei, pentru ca, prin influenta pe care ea si sotul sau, ALEXANDRU CORDOS, o aveau asupra persoanelor cu functii de conducere din cadrul Spitalului Clinic Judetean Cluj, Inspectoratului Scolar Judetean Cluj si al altor institutii publice, sa obtina cumparatorilor de influenta posturi/ locuri de munca cum ar fi cele de profesor suplinitor, infirmier, asistent medical sau jurisconsult.

CITESTE SI: ICCJ: IULIAN HERTANU, cumnatul lui VICTOR PONTA, plasat in AREST la DOMICILIU 

Sursa foto: EVZ.RO