Mihail Balasescu, acuzat de sotia sa Ana Maria Balasescu de violenta

Mihail Balasescu, fost secretar general al PNL, a divortat pentru a patra oara si este acuzat de violenta fizica de fosta sa sotie, care a depus la Parchet o plangere impotriva sa.

Ajuns pe prima pagina a ziarelor de scandal in urma cu trei ani, atunci cand a iesit la iveala ca a facut sex pe canapeaua lui Crin Antonescu, Balasescu si-a ratat cariera politica, fapt pe care il regreta si azi.

“Este un episod care probabil ma va urmari toata viata, este un episod trist care a dus la incheierea carierei mele politice. E un pret mare pe care l-am platit”, a spus Balasescu, la RTV. 

Ana Maria Balasescu i-a devenit sotie anul acesta, in iunie, iar trei luni mai tarziu, a cerut divortul, scrie Cancan. Motivul: Ana Maria sustine ca sotul ei a agresat-o fizic, a umilit-o si a amenintat-o cu moartea. Tanara a facut si o plangere la Parchet impotriva lui , in speranta ca va reusi sa scape de acesta.

Ana Maria Balasescu le-a declarat reporterilor Cancan ca nu mai suporta teroarea la care este supusa de catre Balasescu, si ca a facut o mare greseala in momentul in care a acceptat sa se marite cu acesta. 

“Mi-a spus ca daca il parasesc, imi face rau. Ca ma distruge pe mine si familia mea. Intr-un mesaj primit de la el spunea ca nu un certificat de divort, ci un altfel de act. Urmat de un alt mesaj in care afirma ca cel mai bine ar fi sa murim amandoi ca sa putem fi impreuna. Il suna si pe tatal meu, nu stiu ce sa mai fac. In ultimul timp si-a schimbat strategia. Imi spune ca ma iubeste si ca vrea sa ne impacam. Nu ma impac cu el, sa uite de mine si sa ma lase in pace. Sa nu ma mai terorizeze. Am facut si plangere la parchet impotriva lui, si sper sa se ia masuri. Nu l-am inselat, nu i-am gresit cu nimic. Il rog sa ma lase in pace. Asta vreau”, a mai spus Ana Maria.

Foto: Cancan