Mihail Neamtu se retrage de la sefia Partidului Noua Republica

Mihail Neamtu, reales presedinte al Partidului Noua Republica

Presedintele Noua Republica, Mihail Neamtu, a auntat luni ca a decis sa se retraga de la conducerea partidului pe care l-a fondat, precizand intr-un comunicat de presa ca va deveni tata.

“Exista momente in viata cand ierarhia prioritatilor noastre se reseteaza. O intamplare fericita petrecuta-n familia mea face obligatoriu acest anunt. Sunt astazi sot si viitor tata, ceea ce n-am fost in perioada fierbinte de structurare a miscarii Noua Republica”, afirma Neamtu in comunicat.

“Trei ani de viata adulta i-am dedicat, cu timp si fara timp, vietii in Cetate. Acum a sosit momentul unei retrageri. De astazi, 16 martie 2015, renunt la functia de Presedinte al singurului partid romanesc afiliat inca din 2013 la Alianta Conservatorilor si a Reformistilor Europeni”, anunta el.

“In ceea ce ma priveste, raman simplu membru al Partidului si voi sustine mai departe, in spatiul public sau privat, valorile noastre fondatoare: libertatea, dreptatea, munca, familia, credinta”, mai spune Mihail Neamtu in comunicat.