MIHAIL VLASOV, AUDIAT la DNA intr-un dosar de DARE DE MITA

Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei MIHAIL VLASOV este AUDIAT, miercuri, la DNA, intr-un dosar in care este acuzat de DARE DE MITA.

MIHAIL VLASOV este urmarit penal intr-un nou dosar. El este acuzat de DARE DE MITA in legatura cu initierea unui proiect de lege care a si trecut de Parlament. Procurorii DNA spun ca MIHAIL VLASOV a cerut initierea unui proiect care l-ar fi ajutat in calitatea sa de presedinte al Camerei de Comert, la acea vreme. MIHAIL VLASOV a cerut acest lucru unui parlamentar, promitandu-i, in schimb, ca il va ajuta cu o functie.

In acest dosar de DARE DE MITA sunt vizati mai multi membri ai PNL, pentru ca acestia au promovat proiectul legislativ in Parlament.

Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei a fost condamnat, in 27 februarie, la patru ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta. Decizia luata de Curtea de Apel Bucuresti nu este definitiva si poate fi contestata la instanta suprema.

Citeste si: MIHAIL VLASOV, CONDAMNAT la PATRU ANI de INCHISOARE cu EXECUTARE

MIHAIL VLASOV este judecat sub control judiciar din 30 august 2014, dupa ce, din 24 aprilie 2014 a fost arestat la domiciliu, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita 200.000 de euro de la omul de afaceri Gheza Iosif Petroczki. Anterior, din 19 martie 2014 pana in 24 aprilie 2014, MIHAIL VLASOV a fost arestat preventiv.

MIHAI VLASOV a recunoscut faptele de care este acuzat de procurori si a solicitat instantei sa fie judecat in procedura simplificata, astfel incat sa-i fie redusa pedeapsa, insa Curtea de Apel Bucuresti a decis, in 21 octombrie 2014, sa-i respinga cererea.

Citeste si: MIHAIL VLASOV, urmarit PENAL intr-un NOU DOSAR

Intr-un alt dosar, MIHAIL VLASOV este urmarit penal pentru santaj, in aceeasi cauza fiind cercetata si fiica sa VANDA VLASOV. MIHAIL VLASOV este acuzat ca l-ar fi amenintat pe presedintele interimar al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, spunandu-i “ca nu este bine ce face” si ca nu ar vrea “sa sufere si copiii altuia”.

Sursa foto: barfadeiasi.ro