MIHAIL VLASOV va fi judecat sub control judiciar

Fostul presedinte al Camerei de Comert a Romaniei, MIHAIL VLASOV, va fi judecat sub CONTROL JUDICIAR, in dosarul in care este acuzat ca a primit mita 200.000 de euro de la un om de afaceri, dupa ce a stat in AREST LA DOMICILIU din 24 aprilie, a decis, vineri, definitiv, instanta suprema.

Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a admis contestatia lui VLASOV la decizia Curtii de Apel Bucuresti, care, in 19 august, hotarase mentinerea ARESTULUI LA DOMICILIU.

Citeste si: MIHAIL VLASOV VA STA INCA 60 DE ZILE IN AREST LA DOMICILIU

VLASOV se afla in AREST LA DOMICILIU din 24 aprilie, iar pana atunci a fost in arest preventiv, din 19 martie, fiind cercetat pentru trafic de influenta.

In 9 aprilie, Directia Nationala Anticoruptie (DNA) a anuntat ca MIHAIL VLASOV, suspendat la acel moment din functia de presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR), a fost trimis in judecata, pentru trafic de influenta, intr-un dosar in care a fost prins in flagrant primind 200.000 de euro de la omul de afaceri Gheza Iosif Petroczki.

MIHAIL VLASOV mai este urmarit penal pentru santaj, intr-un dosar in care este cercetata si fiica sa Vanda Vlasov. Mihail Vlasov l-ar fi amenintat pe presedintele interimar al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, spunandu-i “ca nu este bine ce face” si ca nu ar vrea “sa sufere si copiii altuia”.

INGRID VLASOV A FOST DATA AFARA DIN CASA

Sursa foto: bzi.ro