Mihaita Nesu s-a ridicat in picioare dupa mai mult de doi ani. Vezi FOTO in articol

Mihai Nesu, fostul fotbalist al Stelei si al echipei olandeze FC Utrecht, s-a ridicat in picioare pentru prima data dupa ce in 2011 a suferit o accidentare care i-a cauzat o paralizie.

Starea de sanatate a lui Mihai Nesu, fostul fotbalist al Stelei si al olandezilor de la Utrecht, da semne de imbunatatire. Rugaciunile celor apropiati fotbalistului, care in 2011 a suferit o accidentare in timpul unui antrenament, care i-a cauzat paralizia, au fost ascultate si, dupa mai bine de doi ani in care nu si-a putut folosi picioarele fostul fundas s-a ridicat din scaun.

Aflat in SUA, acolo unde urmeaza un tratament intr-o clinica de recuperare specializata, Mihai Nesu a reusit performanta de a se ridica in picioare, lucru care inseamna un progres enorm pentru cel poreclit “Bichonul”. Nesu a fost capabil pana acum sa se foloseasca decat de gura si de un pix creat special pentru el pentru a comunica cu cei din jurul sau.

Mai mult, conform cancan.ro, vestile bune in ceea ce il priveste pe Nesu nu se opresc aici. Se pare ca sotia sa, care la un moment dat dorea sa divorteze, a ramas langa el si il sustine in aceste momente in care starea sa de sanatate da semne ca se imbunatateste.

Sursa foto: cancan.ro