MIHAITA NESU, veste EXCELENTA din partea MEDICILOR! VIDEO

MIHAITA NESU primeste vesti excelente de la un medic roman stabilit in SUA. Specialistul e sigur ca fostul fotbalist VA PUTEA MERGE din nou.

La mai bine de trei ani de la groaznicul accident suferit la un antrenament de MIHAITA NESU, un doctor roman care l-a tratat mai bine de un an pe superstarul Michael Jackson vine cu o veste menita sa-i readuca speranta in suflet, scrie SportNews.ro.

Ionache Alexie e sigur ca fostul fotbalist va putea sa mearga din nou si anunta ca deja se fac mari progrese.

Citeste si: MIHAITA NESU A LUAT O DECIZIE SURPRINZATOARE! AFLA DESPRE CE ESTE VORBA

“Exista cercetari care se fac in domeniul repararii nervilor sectionati. O companie specializata a reusit sa reconecteze nervi periferici sectionati in accidente si acum pacientii pot din nou sa MEARGA. Este putin mai complicat pentru nervii sectionati din coloana vertebrala, dar eu sper ca in viitorul apropiat sa se sparga gheata si in acest domeniu”, a spus Alexie.

“Cred in recuperarea lui. MIHAI este tanar, are un organism puternic, o inima de adevarat sportiv. Plamanii lui sunt foarte buni, la fel si toate celelalte organe. Este foarte bine ca poate respira singur”, a continuat medicul citat de Sport News.

De altfel, Alexie este cel care l-a tratat pe MIHAI NESU in SUA. El a vorbit despre perioada petrecuta peste Ocean alaturi de fostul aparator al Stelei.

Citeste si: MIHAITA NESU S-A RIDICAT IN PICIOARE DUPA MAI MULT DE DOI ANI. VEZI FOTO IN ARTICOL

“Am tratat peste 10.000. de pacienti in cariera mea, din foarte multe tari. MIHAI a fost unul dintre cei care si-a lasat o amprenta foarte placuta asupra mea.”, a spus Ionache Alexie.

MIHAI NESU s-a accidentat pe 10 mai 2011 la un antrenament. De atunci, fostul fotbalist a ramas paralizat de la gat in jos. Intre timp, fostul fotbalist a facut progrese si isi poate misca ambele maini. 

Sursa foto si video: observator.tv, sportnews.ro (arhiva personala dr. Ionache Alexie), youtube.com