MIHAITA NESU, vestea care te va SURPRINDE! Ce DECIZIE a luat fostul fotbalist!

MIHAITA NESU a trecut prin momente destul de dificile din punct de vedere psihic in ultima perioada. Dupa despartirea de sotia sa si moartea celei care i-a dat viata, fostul fotbalist a intrat intr-o perioada de depresie, motiv pentru care s-a inchis intr-o MANASTIRE de langa Oradea.

Acum, apele par a se fi mai linistit in viata lui NESU. Dupa doua luni de rugaciuni si o perioada tihnita in sanul bisericii, luptatorul s-a intors acasa si este pragatit sa-si infrunte destinul.

Citeste si: MIHAI NESU S-A RETRAS LA MANASTIRE

“Baiatul asta a avut atatea probleme in ultimii ani. Ma mir ca a ramas sanatos dupa cate i s-au intamplat. Acum este bine, isi sprijina foarte mult tatal si a inceput sa comunice cu apropiatii. Se ocupa in permanenta de fundatia sa si incearca sa ajute cat mai multi oameni.

De asemenea, MIHAITA isi va relua si programul de exercitii fizice. Inca spera ca isi va recapata mobilitatea. A avut cateva luni de ratacire, insa acum a redevenit cel de altadata. Adica un luptator”, a declarat un apropiat al fostului international, citat de cancan.ro.

Noul obiectiv al lui MIHAITA NESU este legat de numarul de kilograme pe care doreste sa le dea jos! Pana la finele lui 2014, fostul fotbalist vrea sa slabeasca cel putin 10 kg. Medicii spune ca acest lucru l-ar putea ajuta enorm si in recuperarea partiala a mobilitatii.

MIHAITA NESU, VESTE EXCELENTA DIN PARTEA MEDICILOR! VIDEO

Sursa foto: libertatea.ro