Un fost internațional român a luat o decizie surprinzătoare după divorțul devastator! S-a retras pe Muntele Athos

După ce soția l-a părăsit pentru ”Regele imobiliarelor” iar divorțul l-ar fi făcut K.O. în plan financiar, Mihăiță Pleșan a fost devastat, scrie, în exclusivitate, cancan.ro.

Prietenii fostului fotbalist sunt îngrijorați de starea lui actuală. Fostul jucător al naționalei s-ar fi refugiat în post și rugăciune pe Muntele Athos. Norii negri par să nu dispară din viața sportivului care a evoluat, de-a lungul carierei, la echipe grele din campionatul României. De când soția l-a părăsit, Mihăiță Pleșan ar trăi un adevărat coșmar.

După ce a pierdut aproape toate economiile de o viață în urma divorțului, fosta soție i-a dat, recent „lovitura de grație”, atunci când și-a afișat relația cu Eduard Uzunov, supranumit ”Regele imobiliarelor”.

După ce a fost părăsit, Mihăiță Pleșan s-ar fi schimbat radical. Din spusele apropiaților săi, a trăit o adevărată decepție, iar problemele de care a avut parte și-au pus foarte serios amprenta asupra lui. ”Mihăiță e devastat după divorț, s-a schimbat radical. Acum, aproape că e de nerecunoscut. A suferit o depresie, dacă pot să zic așa”, ne-a mărturisit un apropiat al sportivului.

Citește și: CÂT A PLĂTIT MANELISTUL DANI MOCANU CA SĂ AIBĂ MASCAȚII JANDARMERIEI ÎN CLIPUL SĂU

Mai mult decât atât, fostul mijlocaș a luat de curând o decizie de-a dreptul surprinzătoare și a ales calea Bisericii pentru a scăpa de probleme. În urmă cu puțin timp, Mihăiță Pleșan s-ar fi refugiat pe Muntele Athos, acolo unde se pare că a încercat să-și găsească liniștea sufletească prin post și rugăciune.

”A plecat în Grecia, la Muntele Athos. Ne-a spus că nu mai face față presiunii și travesează o perioadă de-a dreptul sumbră. A mers acolo ca să se liniștească. Crede că în felul acesta o să-și găsească liniștea interioară”, a dezvăluit prietenul lui Pleșan pentru cancan.ro.