Mii de bucuresteni au petrecut Revelionul in strada! VIDEO cu cel mai spectaculos foc de artificii din Romania!

Peste 60.000 de oameni au ales sa petreaca in strada in noaptea de Revelion, in Capitala, la marile petreceri organizate in centru, dar si in cartier.

Aproape 50.000 de oameni au venit la Revelionul organizat de Primaria Capitalei in Piata Constitutiei (vezi video mai jos), unde a fost amplasata o scena impresionanta de 280 de metri patrati.

Petrecerea dintre ani din Piata Constitutiei a surprins publicul cu peste 130 de artisti, intre care Mandinga, Connect-R, Vunk, Loredana, Smiley, Alex Velea sau Andreea Banica, care au evoluat pe o scena de dimensiuni impresionante – 280 de metri patrati, unde 80 de tehnicieni au amplasat 200 de lumini inteligente, 250 de metri patrati de ecrane cu led, 600.000 wati de lumini si 250.000 wati de sunet si 70 de kilometri de cabluri.

Tot in Piata Constitutiei, locuitorii Capitalei si-au urat La Multi Ani pentru Noul An sub cel mai spectaculos show de artificii din Romania. Pentru realizarea spectacolului au fost folosite peste 20 de tone de materiale pirotehnice care au fost special importate pentru acest eveniment din Italia, Spania, Germania, Marea Britanie si China. Programul de 15 minute a fost lansat printr-un sistem performant, de ultima generatie – wireless, din 27 locatii din curtea Palatului Parlamentului, desfasurate pe o distanta de peste 500 de metri.

Petrecere impresionanta si in Piata Revolutiei

Petrecerea “SuperVelionul”, organizata de ProTV si ProFM in Piata Revolutiei, a atras aproximativ 10.000 de bucuresteni.

Si in Parcul “Alexandru Ioan Cuza” din Titan, unde Primaria Sectorului 3 a organizat de asemenea spectacol in aer liber, au fost tot aproximativ 10.000 de oameni.