MII DE FAMILII din Valea Jiului au ramas FARA INCALZIRE DE REVELION, in urma unei avarii

Aproape 4.500 de familii din trei localitati din Valea Jiului nu au avut caldura in case de Revelion, in urma unei avarii produse la Termocentrala Paroseni, autoritatile spunand ca defectiunea a fost remediata, insa va mai dura pana cand vor fi reincalzite toate locuintele.

Prefectul judetului Hunedoara, Sorin Vasilescu, a declarat, joi, ca o avarie produsa miercuri dimineata la un cazan al Termocentralei Paroseni a afectat aproape 4.500 de familii din Petrosani, Vulcan si Lupeni.

Potrivit prefectului, avaria a fost remediata pana la ora 20.00.

Citeste si: CEL MAI GEROS REVELION, la Intorsura Buzaului

“Dupa reluarea furnizarii agentului termic dureaza aproape 24 de ore pana cand caldura ajunge in cel mai indepartat colt, la 12 kilometri distanta, in Petrosani. Cei mai afectati au fost locuitorii din Petrosani, unde in aproximativ 2.500 de locuinte caloriferele s-au racit. Aproape 2.000 de familii din Vulcan si Lupeni nu au resimtit atat de mult frigul, caloriferele nu au apucat sa se raceasca pana la remedierea avariei si pana cand agentul termic a ajuns la ei, fiind mult mai aprope de Termocentrala Paroseni. Agentul termic se furnizeaza normal in acest moment si estimam ca pina la ora 24.00 sa fie calde toate caloriferele din Petrosani, localitate care este cap de coloana”, a explicat prefectul de Hunedoara.

Citeste si: Aproape 600 de SOLICITARI au fost inregistrate la Ambulanta Bucuresti in noaptea de REVELION

In noaptea de Revelion, in localitatile din Valea Jiului temperatura minima s-a situat in jurul valorii de minus 20 de grade Celsius.

Sursa foto: evz.ro