MII de oameni au ramas fara CALDURA in orasul OTELU ROSU

Aproximativ 9.000 de oameni din localitatea OTELU ROSU stau inca de luni seara in FRIG, informeaza postul B1 Tv. Acestia au ramas fara CALDURA  in case, dupa ce o conducta de gaze s-a fisurat. Primarul localitatii a declarat ca problema va fi rezolvata in aceasta dupa amiaza.

”Este o fisura pe magistrala principala care alimenteaza orasul OTELU ROSU. Este o fisura destul de mare care a aparut intr-un loc in care a fost o sudura anterioara acum multi ani. Probabil acesta fisura s-a produ din cauza frigului. Din datele pe care le am, in jurul orei 15.00, tot orasul Otelu Rosu va fi recordat din nou la gaz”, a explicat LUCA MALAIESCU, pirmarul orasului, pentru B1 TV.

CITESTE SI: BACAU: O GRAVIDA din PODUL TURCULUI va fi dusa cu ELICOPTERUL la SPITAL 

”Oamenii au ramas fara CALDURA de aseara (luni-n.r.) din jurului orei 21.45, cand am fost informat. Cu aceasta ocazie am luat masurile necesare pentru a preveni populatia orasului despre situatie. Este vorba de circa 9.000 de persoane care au fost afectate. Am informat pe toata lumea pana la ora 24.00. Dupa aceea ne-am deplasat la spitalui orasenesc unde au fost internati 12 pacienti. Si am incercat sa identificam persoanele varstnice imobilizate la pat, am depistat o batrana si s-au luat masurile necesare pentru a trece noaptea in conditii bune”, a mai spus primarul intr-o interventie telefonica la postul B1 Tv.

CITESTE SI: ARMATA a scos oamenii din zapada in judetele BRAILA, IASI si VASLUI 

Sursa foto: jurnalul.ro