Mii de oameni la mitingul PMP impotriva accizei la carburanti

Mii de membri ai PMP, simpatizanti ai Miscarii Populare sau oameni care sunt impotriva introducerii accizei la carburanti pe care premierul Victor Ponta intetioneaza sa o introduca de la 1 aprilie au iesit sambata in strada in Bucuresti.

Protestul fata de introducerea accizei suplimentare la combustibil, organizat de Partidul Miscarea Populara, si-a consumat prima parte, cea din Piata George Enescu din Bucuresti. Manifestantii au plecat spre Palatul Victoria, urmand sa picheteze sediul Guvernului.

Pe scena amenajata in Piata George Enescu au urcat lideri ai PMP si ai Fundatiei Miscarea Populara, majoritatea purtand camasi albe si blugi, intre acestia numarandu-se Eugen Tomac, Elena Udrea, Cristian Preda, Marian Preda, Daniel Funeriu, Teodor Baconschi, Theodor Paleologu sau Gheorghe Stefan.

Citeste si: Mitingul PMP blocheaza traficul, sambata, in Capitala 

Elena Udrea a aparut in fata manifestantilor imbracata intr-o camasa alba si pantaloni de blugi, purtand o pereche de pantofi cu toc, ea dand apoi dovada de reale abilitati de deplasare in fuga pe tocuri, alergand pret de cateva minute din Piata George Enescu pana pe Bulevardul Magheru, unde coloana de manifestanti se pusese in miscare spre Palatul Victoria.

Pe pancartele manifestantilor se putea citi “Nu accizei Ponta! Ponta te arde cu pompa”, “Taxa Victor Viorel te arde la portofel”, sau “Ponta, demisia”.