Mike Tyson a dezvăluit că Jamie Foxx a suferit un accident vascular cerebral

Mike Tyson a dezvăluit în cadrul podcastului Valuetainment că Jamie Foxx a suferit un accident vascular cerebral. Foxx a fost dus de urgență, în urmă cu aproximativ o lună, la spital direct de pe platoul de filmare. Ulterior, deținătorul premiului Oscar a fost internat într-o clinică din Chicago, specializată în tratamentul „afecțiunilor complexe severe”.

„Nu e bine. Au spus accident vascular cerebral. Habar n-am ce s-a întâmplat cu el.”, a declarat Mike Tyson pentru sursa citată.

Jamie Foxx, pe numele real Eric Bishop, filma comedia de acțiune „Back In Action”, în Atlanta, Georgia, în aprilie, când i s-a făcut rău și a fost internat de urgență în urma unei ”complicații medicale”. Cel puțin așa suna anunțul făcut de Corinne, fiica starului american, aceasta evitând să ofere alte informații.

Jamie Foxx este internat în prezent la o clinică specializată în tratamentul afecțiunilor severe, cum ar fi accidente vasculare cerebrale, leziuni cerebrale traumatice și ale măduvei spinării. Corinne a anunțat, recent, pe Instagram că tatăl ei primește în prezent „îngrijiri deosebite” și „că se recuperează”. Totodată, mai multe surse au susținut pentru Page Six că actorul suferă de hipertensiune arterială și că e „norocos că este în viață”.

Sursa foto: CNN