Mike Tyson a dezvăluit ce s-a întâmplat când l-a prins pe Brad Pitt cu fosta sa soție

Mike Tyson a dezvăluit, în cadrul unui interviu recent, ce s-a întâmplat în momentul în care, aflat fiind în plin proces de divorț, l-a surprins pe Brad Pitt cu fosta sa soție, Robin Givens.

Totul s-a petrecut în anul 1989, când Mike Tyson era un veritabil superstar în lumea sportului, mai precis a boxului profesionist, iar Brad Pitt era un actor oarecare aflat la început de carieră.

Mike Tyson a povestit că, deși se afla în plin proces de divorț cu fosta sa soție, fotomodelul și actrița Robin Givens, cei doi se mai vedeau uneori. ”Trebuia să merg la biroul avocatului meu, dar m-am oprit la casa lui Robin ca să petrec puțin timp cu ea. Eram tânăr și mi-era dor de ea”, a dezvăluit fost campion mondial al greilor. Nu a răspuns nimeni la ușă și Mike se pregătea să plece, însă imediat a văzut-o pe Robin la brațul lui Brad Pitt. ”Am simțit o comă emoțională. Îmi luaseră inima și o zdrobiseră. Am fost copleșit, nu aveam energie pentru a lupta”, a continuat să povestească Mike Tyson. Dealtfel, sportivul a declarat că știe că Pitt și Givens aveau relații intime în respectiva perioadă.

Fostul campion la box a dezvăluit că Brad Pitt a reacționat cu teamă, implorându-l să nu-l lovească. ”Cred că Brad era beat sau ceva de genul. M-a implorat să nu-l lovesc și mi-a spus că ei doi doar repetau un scenariu”, a mai spus Tyson.

În ciuda faptului că Tyson și Pitt nu s-au întâlnit într-un moment bun, fostul campion mondial a declarat că Pitt părea un ”tip prietenos”. Dealtfel, a menționat că nu-i poartă niciun fel de ranchiună starului de la Hollywood. ”Nu sunt supărat pe Brad Pitt. Dacă i-aș fi purtat ranchiună, acum nu ar mai fi în viață”, a concluzionat Mike Tyson, mai în glumă, mai în serios.

Sursa foto: hollywood reporter