Mike Tyson a dezvăluit cu ce a mituit un polițist pentru a scăpa de arestare

Mike Tyson a dezvăluit, într-un interviu acordat Complex News, o întâmplare prin care a trecut, în 1988, alături de fosta sa soție, Robin Givens. Tyson era deja o vedetă în box, campion la categoria grea. Cei doi s-au dus să mănânce, la un restaurant.

”Eram însurat cu Robin. Petrecusem cu o noapte înainte. Aveam 21 de ani, eram tânăr. Așa credeam că se trăiește ca un campion. Nu știam nimic, eram prostuț, dar aveam impresia că le știu pe toate. Cred că Robin mi-a umblat în portofel și a găsit niște prezervative. Wow! Wow, a ieșit direct afară din restaurant. Robin Givens s-a dus în mașina parcată în fața restaurantului, un Bentley nou-nouț, din acel an. Pentru că era nervoasă sau supărată pe mine, a pornit mașina și a intrat în autoturismul parcat în față.

Apoi a venit un polițist. Mă întreba tot felul de chestii și m-am panicat. Eram speriat, nu voiam să fiu arestat. Mă gândeam că așa ceva n-ar trebui să mi se întâmple mie. Așa că m-am dus direct la polițist și i-am zis: ‘Ascultă, domnule. Ia mașina asta’. Eram eu, în furia mea, și i-am zis ‘Ia naiba mașina, e bine așa?’”, a continuat Tyson.

Polițistul s-a arătat interesat de oferta primită. ”Când mi-a zis ‘Nu-mi spune asta!’, știam că e interesat. I-am zis ‘Nu, lucrezi din greu. Îți pui viața în pericol. Ia naibii mașina’”, a mai povestit ”Iron Mike”. Polițistul a acceptat oferta de lux în cele din urmă, iar Mike și Robin Givens s-au întors acasă cu un taxi. ”A trebuit să suport ceva timp reproșurile ei, pentru că mi-a găsit prezervative în portofel”, a mai zis Mike Tyson, amuzat.

Sursa foto: sport