Mike Tyson revine în ring! Când va avea loc come-back-ul marelui campion

Mike Tyson, fost campion mondial la categoria grea, revine în ring la vârsta de 54 de ani. Legendarul sportiv a anunţat că revenirea se va produce în data de 12 septembrie cu ocazia unui meci demonstrativ pe care îl va disputa împotriva lui Roy Jones Jr, un boxer american cu trei ani mai tânăr, anunță ESPN.

Mike Tyson şi Roy Jones Jr. se vor întâlni într-un meci de opt reprize, găzduit de sala din Dignity Health Sports Park din oraşul californian Carson, cu o capacitate de 27.000 de locuri. Totuși, ținând cont de răspândirea pandemiei de coronavirus, este foarte posibil ca lupta dintre cei doi să se desfășoare cu porțile închise.

Mike Tyson nu a mai boxat de aproape 15 ani, de când a fost învins de un necunoscut la vremea respectivă, Kevin McBride. Mike Tyson are în cariera sa un bilanţ impresionant, de 50 de victorii şi 6 înfrângeri. La rândul său, Jones Jr. a înregistrat 66 de victorii şi 9 înfrângeri, și nu a mai boxat din 2018.

Mike Tyson a fost primul campion mondial al greilor care a deţinut titlurile WBA, WBC şi IBF. Americanul a devenit cel mai tânăr campion mondial al greilor prin victoria reuşită în faţa lui Trevor Berbick, în 1986, la vârsta de 20 de ani.

Sursa foto: hollywood reporter