Mike Tyson șochează: “E mai complicat să trăiesc, da, abia aștept să mor!”

Mike Tyson (53 de ani), fost campion mondial la categoria grea, a oferit un interviu impresionant, în care a făcut mai multe declarații surprinzătoare. Fostul mare pugilist a afirmat că este mai complicat să trăiască și că nu se teme de moarte, ba chiar așteaptă ziua în care aceasta va veni.

“Având în vedere experiența mea și toate lucrurile prin care am trecut, cu cât aflu mai multe despre moarte, cu atât sunt mai dispus să mor. Da, abia aștept. Nu mi-e frică! Mi se pare că să trăiesc este mai complicat decât să mor. Pentru a trăi e nevoie de mult curaj. Ne luăm prea în serios.

Credem că suntem importanți. Ce naiba? Suntem nimeni! Credem că suntem speciali, dar faima e de rahat. La un moment dat descoperi că nu ești special, că poți să ajungi la închisoare sau să mori. E posibil să fii tratat rău. Nu mă aștept să mi se întâmple lucruri rele, dar dacă se întâmplă, înțeleg că sunt capabil să le fac față. M-am descurcat mereu cu lucrurile rele, așa a fost toată viața mea. Știu că pot apărea lucruri de rahat. Când se întâmplă, fac cumva și nu îmi pierd speranța”, a explicat Mike Tyson.

În martie 1992, când era în vârful carierei sale în box, Mike Tyson a fost condamnat la șase ani de închisoare pentru că a violat-o pe Desiree Washington, de 18 ani. Infracțiunea s-a petrecut în iulie 1991, într-un hotel din orașul Indianapolis. Desiree Washington era o fostă miss Black America.

Fostul campion la categoria grea a fost eliberat în martie 1995, după ce a executat jumătate din pedeapsă. În închisoare, Tyson s-a convertit la religia musulmană și și-a schimbat numele în Malik Abdul Aziz.

Sursa foto: sport