Miley Cyrus, gest socant intr-un concert sustinut la Los Angeles. VIDEO

Miley Cyrus si-a obisnuit publicul cu aparitii tot mai controversate, astfel ca la un concert sustinut la Los Angeles nu s-a dezmintit. Vedeta si-a uimit din nou admiratorii cu un gest cu conotatie sexuala.

Supranumita “a doua Madonna”, Miley Cyrus a sustinut un concert in Los Angeles, prilej cu care a repetat ceea ce a facut pe scena la MTV Music Awards, in aceasta toamna, scrie inquisitr.com. “Victima” artistei a fost chiar Mos Craciun.

Mai mult, Miley Cyrus a postat pe Twitter o fotografie in care apare intr-o ipostaza provocatoare alaturi de Mos Craciun. Ea a reusit sa atraga atentia lumii in mod negativ, publicatia americana “GQ” punand-o pe o lista a celebritatilor cu cea mai mica influenta asupra publicului.

Miley Cyrus a fost comparata de mai multi fani ca fiind o a doua Madonna, considerand-o o varianta a celebrei cantarete pentru noua generatie. Sora vedetei, Brandi Cyrus, i-a luat apararea in presa din SUA. Ea a mai spus ca a invatat cum sa treaca cu bine peste reactia publicului atunci cand Miley face un nou gest controversat.

“Este 100% autentica. Aceasta trasatura este rara de gasit la oameni in general si in special in industria divertismentului, acolo unde toti au standarde nerealiste si incearca sa creeze o impresie pentru a fi perceputi intr-un anume fel”, a mai spus Brandi Cyrus.