MILEY CYRUS imbracata in dominatoare la gala premiilor Teen Choise Awards

Miley Cyrus a fost una din prezentele care au facut deliciul paparazzilor la festivitatea de decernare a premiilor Teen Choice Awards, desfasurata duminica seara la Los Angeles.

Actrita, cunoscuta de tinerii din intreaga lume pentru rolul din serialul de televiziune Hannah Montana, nu a excelat datorita vreunui premiu, ci a vestimentatiei. Presa de scandal a catalogat-o imediat drept una “nu prea eleganta”.

Miley Cyrus a pozat pe covorul albastru intr-un costum de super-femeie dominatoare. Costumului, creat in totalitate din piele de culoare neagra, i-a fost adaugata o bluza-plasa cu ochiuri mici.

Gala Teen Choice Awards a fost dominata de filmul “Breaking Dawn – Part 2”, ultima parte a seriei “Amurg”, pelicula impunandu-se la categoriile “cel mai bun film SF-fantasy”, “cel mai bun film romantic”, “cea mai buna actrita intr-un film SF-fantasy”, “cel mai bun actor intr-un film SF-fantasy”, “cea mai buna actrita intr-un film romantic”, “cel mai bun actor intr-un film romantic” si “Scene Stealer”.

Sursa foto: thehollywoodgossip.com