Miliardarul american Warren Buffett ofera 1.000.000.000 de dolari pentru 63 de rezultate corecte

Miliardarul american Warren Buffett pune la bataie un premiu fabulos, de un milliard de dolari, pentru cel care ghiceste castigatorii celor 63 de meciuri din Campionatul de Baschet al Colegiilor din SUA.

Miliardarul american Warren Buffett si compania sa, Berkshire Hathaway, in parteneriat cu Quicken Loans, vor oferi un premiu de 1 miliard de dolari celui care va ghici castigatorii tuturor celor 63 de meciuri din cadrul Turneului National de Baschet al Colegiilor din SUA. Fabulosul premiu are insa sanse mici sa fie acordat, dat fiind faptul ca statisticile spun ca sansele de castig sunt de 1 la 4.294.967.296.

Totusi, Quicken ii va premia cu cate 100.000 de dolari pe primii 20 de concurenti aflati cel mai aproape de un rezultat perfect, scrie ziare.com. Banii vor putea fi utilizati pentru cumpararea, refinantarea sau remodelarea unei locuinte, relateaza Forbes.

Castigatorul urmeaza sa primeasca suma de 1 miliard de dolari in 40 de rate anuale de cate 25 de milioane de dolari sau are variant sa ridice tot premiul intr-o singura rata, insa atunci primeste doar 500 de milioane de dolari.

Miliardarul american Warren Buffett, care are o avere de 53 de miliarde de dolari, a precizat ca la concurs pot participa doar cetatenii americani.