Miliardarul Dan Nicorescu, sechestrat și jefuit în propria locuință

Miliardarul Dan Nicorescu a fost sechestrat și jefuit  în propria vilă situată într-unul dintre cartierele exclusiviste ale Capitalei, informează televiziunile de știri citând presa tabloidă.

Dan Nicorescu este un afacerist român din Târgoviște. Are 53 de ani și deși nu este celebru în showbiz-ul românesc, este unul dintre cei mai bogați oameni de la noi din țară. A fost acționar la Banca Românească, dar majoritatea averii sale a strâns-o din afacerile cu fier vechi. Deține o vilă de lux în Herăstrău, una dintre zonele bune ale Capitalei, estimată la aproximativ patru milioane de euro, și un garaj cu mașini care, în total, valorează peste două milioane de euro: Lamborghini Aventador, Aston Martin DBS Superleggera, Rolls Royce Phantom Coupe, Bentley Continental GT și Ferrari Superfast 812.

„Astazi (n.red. marți), in jurul orei 14.00, prin apel 112, o femeie a sesizat faptul ca in locuinta partenerului ei au patruns doi barbati necunoscuti, care prin violenta i-au sustras o suma de bani si bijuterii. La fata locului s-au deplasat politisti din cadrul Sectiei 2, care au asigurat zona, pana la momentul preluarii cazului de catre Serviciul Investigatii Criminale din Politia Capitalei, urmand a fi stabilita situatia de fapt si de drept”, a transmis Politia Capitalei.

Din primele informații, hoții ar fi intrat peste el în casă şi l-ar fi sechestrat. Oamenii legii s-au deplasat de urgență la fața locului și au demarat o anchetă. “Dan Nicorescu nu este mort, dar nu este bine deloc”, au spus oamenii legii.

Sursa foto: facebook