MILIONARII DIN DUBAI ADORA ROMANCELE! Cum reuseau ”FETITELE” sa castige 12.000 de euro pe saptamana

Supravegherea vedetelor de televiziune care pentru mii de euro si cadouri scumpe si-au vandut trupurile afaceristilor de pe la noi i-a condus pe procurori si pe politisti la o alta retea de proxenetism. Un grup international foarte bine organizat le trimitea milionarilor din Dubai si din Insulele Seychelles “fetite” alese pe spranceana. “Afacerea Dubai” este acum pe masa DIICOT.

Serviciile sexuale oferite de “escorte” precum Daniela Crudu, Madalina Pamfile sau Simona Trasca, “piese” culese de prin platourile emisiunilor de televiziune tabloide, au intrat in atentia anchetatorilor la mijlocul anului 2013.

Supravegherile tehnice – interceptari si inregistrari ale convorbirilor si sistemelor de comunicatii, dar si localizari ale membrilor gruparii – au condus si la demascarea unei “celule” de proxeneti care s-a desprins din retea si a actionat la un nivel mult mai rafinat, la mii de kilometri de Romania.
“Fetite” cu calitati fizice deosebite, dornice sa petreaca alaturi de domni generosi pe taramuri de vis, erau racolate si trimise in bratele milionarilor indragostiti de romancute fierbinti.

CITESTE SI: ANUNTUL.RO, URMARIT PENAL pentru PROXENETISM

Prima proba: testul fotografiei
Conform anchetatorilor, exista informatii certe ca cel putin patru femei aflate in stransa legatura cu reteaua de proxenetism in care erau implicate vedete din televiziune – Livia Nicoleta Ciocoiu, Alexandra Ioana Stancescu, Monica Nastase si Melania Manzat -, racolau si trimiteau “fetite” in Dubai si Seychelles.
Pentru ca sa ajunga in asternuturile cine stie carui seic sau om de afaceri amator de iubiri tarifate, tanara trebuia sa treaca “testul fotografiei”, imagine furnizata pe telefonul mobil mai intai proxenetei si apoi clientului de lux.
“Fii atenta! stiu o tipa din Constanta, care e foarte misto, e foarte draguta si cred ca ti-ar placea si tie foarte mult. Uite, iti trimit niste poze acum cu ea si daca vrei, vorbesc cu ea si-i dau numarul tau sa te sune. Fata e la locul ei, nu prea are asa istorie”, este unul din dialogurile telefonice interceptate de anchetatori.

Petreceri private si sex in grup
Nu o data, comenzile erau pentru mai multe fete, care trebuiau sa ajunga impreuna fie in Dubai, fie in Seychelles pentru, cel mai probabil, petreceri private “garnisite” cu partide de sex in grup.
“Bai, fii atenta, ca avem nevoie pe 27 de minim 5 (…) Astea doua care mi l-ai dat, ultimele doua clar… a zis ca le aranjeaza masina, vorbesti cu (A)IVI din timp sa spui unde e! Ori bilet de unde, imi trebuie numele, copii de pasaport…”, se specifica in dosarul care a ajuns pe masa procurorilor DIICOT. incercand sa fie cat mai precaute, femeile care racolau romance de prin toata tara se fereau sa vorbeasca la telefon despre bani. Totusi, in cateva randuri, au lasat sa le scape, cu intentia probabila de a-si convinge “piesa” sa urce in avion, posibilitatea unor castiguri de ordinul miilor de euro.
“Poate sa faca si 12.000 (n.r. – euro) intr-o saptamana! – Unde? – in Feisel (n.r. – Seychelles) – Tot acolo? – Nu. in Feisel – A! Ce misto!”.

CITESTE SI: DOSARUL PROSTITUATELOR de LUX: TOPUL TARIFELOR practicat de PAMFILE, CRUDU si TRASCA

Combinatorii primeau 30%
Ca in orice afacere serioasa, femeile din Romania suspectate de proxenetism aveau oameni de legatura in Dubai: o femeie din Valcea, pe care in discutiile dintre ele o denumesc “manager”, si un barbat despre care in aceasta faza a cercetarilor nu se stie mare lucru. Misiunea oltencei, ce are 30 de ani, era aceea de a gasi “ponturi” pentru romancutele noastre.
Pentru ajutorul dat combinatoarele incasau un comision de 30 de procente din sumele castigate de “fetite”.
Acum, toata aceasta poveste cu proxenete, “fetite”, milionari arabi si oameni de afaceri din paradisul Seychelles face obiectul unei ample anchete a procurorilor de la Crima Organizata.

Dubai, magnet pentru vedetele mioritice
In cele cateva luni in care a fost maritata cu Victor Slav, Bianca Dragusanu s-a distrat pe cinste in Dubai fara sotiorul ei.
L-a lasat acasa sub pretextul ca pleaca intr-o calatorie de afaceri si ca numai acolo putea gasi materiale fine pentru tinutele pe care le creeaza cu atata pricepere. Dubaiul i-a placut atat de tare, incat l-a vizitat din nou si anul acesta, chiar de ziua ei de nastere.
O alta diva de Dambovita fascinata de Emirate este Loredana Chivu, care se afla chiar zilele acestea in Dubai, pentru a-si reveni dupa tot scandalul obositor cu Leo de la Strehaia.
Insa numai una ne reprezinta cu succes: Ramona Gabor, pentru care Dubaiul a deveni noua ei casa, caci aici nu duce lipsa de oferte de munca, basca este apreciata mult mai mult ca in tara natala.

 Sursa foto www.bzi.ro