MILITAR american IMPUSCAT de un coleg intr-o baza din North Carolina

MILITAR IMPUSCAT. Un membru al Fortelor Navale americane a murit dupa ce a fost impuscat de arma unui coleg, intr-o unitate militara din Statele Unite, insa nu se stie cu certitudine daca mitraliera s-a descarcat accidental sau a fost un gest intentionat, informeaza Chicago Tribune, in editia on-line.

Incidentul a avut loc miercuri dimineata la intrarea principala in baza Camp Lejeune, in statul american North Carolina. Un militar a murit dupa ce a fost lovit in piept de glontul armei unui coleg, a explicat capitanul Joshua Smith.

Citeste si: ATAC ARMAT la baza militara Fort Hood: Un soldat american a ucis 3 militari si a ranit alti 16 inainte de a se sinucide 

MILITAR IMPUSCAT. Este vorba de un incident izolat, fara nicio legatura cu activitati teroriste, a dat asigurari Smith. Nu se stie cu certitudine daca mitraliera s-a descarcat accidental sau a fost un gest intentionat, anchetatorii miliari urmand sa stabileasca circumstantele incidentului.

Saptamana trecuta, un militar american si-a impuscat mortal trei colegi si a ranit alti 16, dupa care s-a sinucis, in incinta bazei Fort Hood din statul Texas.

Sursa foto: realitatea.net