MILITARII ROMANI din teatrele de operatii, FELICITATI de ministrul MIRCEA DUSA cu prilejul ZILEI NATIONALE

Ministrul Apararii Nationale, MIRCEA DUSA, si seful Statului Major General, generalul STEFAN DANILA, au sustinut, luni dimineata, 1 decembrie, o videoteleconferinta cu MILITARII ROMANI din detasamentele dislocate in teatrele de operatii din Afganistan, Kosovo si Bosnia-Hertegovina.

“Am tinut sa va felicit astazi, de Ziua Nationala, pentru ca sunteti forte de elita ale Armatei Romaniei si apreciem eforturile pe care fiecare dintre dumneavoastra le face pentru tara”, a spus ministrul MIRCEA DUSA, potrivit unui comunicat de presa al MApN.

Citeste si: PARADA de 1 DECEMBRIE, MODIFICATA din cauza VREMII. BASESCU, prezent in Piata Constitutiei. LIVE TEXT

Ministrul Apararii Nationale le-a transmis militarilor care isi indeplinesc misiunile in teatrele de operatii ca este cu sufletul si cu gandul alaturi de ei, felicitandu-i pentru rezultatele obtinute in indeplinirea misiunilor incredintate, pentru profesionalismul si curajul de care dau dovada.

Comandantii detasamentelor romanesti din teatrele de operatii au informat conducerea Ministerului Apararii Nationale ca MILITARII ROMANI isi desfasoara misiunile cu seriozitate si responsabilitate, alaturi de aliatii si partenerii tarii noastre, mai mentioneaza comunicatul citat.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS intampinat cu paine si sare la manifestarile Zilei Nationale de la ALBA IULIA

Sursa foto: vivafm.ro