MINCINOSUL

Premierul VICTOR PONTA este URMARIT PENAL de procurorii DNA. Nici nu conteaza care sunt faptele! Ceea ce este important este ca domnia sa a declarat undeva la inceputul lunii martie 2013 ca, in momentul in care va fi chemat la DNA sa dea cu subsemnatul, va DEMISIONA cat ai zice peste.

Insa, ca un PLAGIATOR demonstrat si nepedepsit ce se afla, VICTOR PONTA a intors-o ca la Ploiesti! Adica acolo unde dau tot cu subsemnatul, si tot la DNA, constant de vreo juma’ de an mama, sora si, mai ales, cumnatul premierului!

CITESTE SI: VICTOR PONTA, URMARIT PENAL pentru SPALARE de BANI si EVAZIUNE FISCALA. CEREREA DNA a ajuns la Camera Deputatilor. UPDATE 

Doamne, ce poza de familie deosebita ar putea publica VICTOR PONTA ( cunoscut drept un impatimit al Facebook-ului) pe retelele de socializare, dar sediul Directiei Nationale Anticoruptie sa fie neaparat pe fundal. Mai ales ca are pile sau poate nu va aduceti aminte ca el reusea sa-si faca poze intr-un parc national exact in perioada cand locatia era inchisa publicului!

Premierul VICTOR PONTA a declarat ca PARLAMENTUL l-a pus in cel mai frumos birou din Palatul Victoria si tot Parlamentul trebuie sa-l dea jos! Pe scurt, pe premier il doare in varful pantofilor de procurori, cetateni si presedinte!

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS: Solicit DEMISIA PREMIERULUI VICTOR PONTA. Premierul refuza sa-si depuna mandatul. UPDATE 

Poa’ sa zica lumea despre mine ca sunt basist, liberal sau mai stiu eu ce insa va spun din start ca sunt unul dintre milioanele de fraieri care voteza, daca apuca bineinteles, si vreau sa cred ca tara asta se poate curata macar in al 24 –lea ceas. Sau macar VICTOR PONTA va da dovada de demnitate si coloana vertebrala precum prietenul DARIUS VALCOV….

PS VICTOR VIOREL PONTA va ramane in cartile de istorie politica drept primul premier in exercitiu al ROMANIEI, suspect si urmarit penal de DNA! Iar daca pana si MIRCEA BADEA ii solicita DEMISIA lui VICTOR PONTA e clar ca este groasa situatia…………

Sursa foto: romaniamama.ro