Minciuni pe care le spun barbatii atunci cand incearca sa cucereasca o femeie

Cand barbatii incearca sa cucereasca o femeie, spun o sumedenie de lucruri, insa multe dintre ele sunt minciuni.

Este important sa iti dai seama daca cel cu care flirtezi este un barbat sincer sau doar un jucator priceput. Iata 5 dintre minciuncile cu care te-ai putea intalni si pe care le poti descifra inca de la primele intalniri.

CITESTE SI: 6 motive pentru care sexul intr-o relatie este mai bun decat o aventura

1. Sunt singur

Una dintre cele mai comune minciuni pe care barbatii o spun este ca pretind a fi singuri, chiar daca, de fapt, sunt intr-o relatie. Daca incearca sa te cucereasca, nu pot risca sa fie sinceri in legatura cu acest lucru, deoarece le-ar strica planurile. De aceea prefera sa minta. Cateodata va trebui sa-i crezi, dar daca ii cunosti prietenii, intreaba-i care este adevarul. Este posibil sa afli ceva ce te va determina sa te indepartezi de el.

2. Stiu sa pastrez un secret

Daca iti faci griji ca s-ar putea afla despre aventura voastra, el va face orice ca sa-ti inlature temerile. Va promite ca nu va spune nimanui, nimic, numai ca sa te cucereasca. Nu iti face iluzii! Atunci cand ce se va intalni cu prietenii lui, le poate spune totul despre tine.

3. Esti uimitoare

Acorda atentie complimentelor! Numai pentru a te cuceri, el iti va spune tot ceea ce este nevoie sa-ti spuna. Nu te lasa intimidata de seria sa lunga de complimente. O foloseste, probabil, numai ca sa te impresioneze. Nu crede tot ceea ce spune un barbat, mai ales atunci cand incearca sa obtina ceva de la tine.

4. Nu procedez asa niciodata

Daca incearca sa obtina mai multe de la tine de la prima intalnire sau cand te intalneste la o petrecere, probabil se va simti stanjenit de ceea ce ai putea crede. De aceea iti va spune ca el nu face astfel de lucruri de obicei si ca nu esti ca oricare alta fata pentru el. Desigur, acelasi lucru ii va spune si urmatoarei pe care o va intalni.

CITESTE SI: Sex oral: 8 trucuri pentru nopti incendiare

5. Imi doresc sa devin parinte

Din dorinta disperata de a te cuceri, el va minti in legatura cu lucruri importante precum casatoria sau copiii, lucruri care ajung la inima multor femei. Probabil iti va spune ca isi doreste sa se casatoreasca si sa aiba copii. Astfel, tu il vei vedea ca pe un potential partener pe o perioada indelungata si te vei lasa cucerita.

 Sursa:elle