MINERII gorjeni, sansa de a lucra pentru MILIARDARUL Carlos Slim

Cel de-al doilea cel mai bogat om al Planetei cauta sa ANGAJEZE romani. Este vorba de o firma a lui Carlos Slim, care face recrutari in randul MINERILOR din Gorj, pe care sa ii angajeze in Israel.

Potrivit stiri.tvr.ro, oferta de ANGAJARE va fi prezentata MINERILOR din Gorj tocmai pentru faptul ca aici tehnologia extractiei carbunelui este similara cu cea folosita in Israel.

Citeste si: TURCIA: BILANTUL ACCIDENTULUI MINIER A AJUNS LA 282 DE MORTI, ALTI 90 DE MINERI AFLATI SUB PAMANT AU SANSE MINIME DE SUPRAVIETUIRE

Astfel, reprezentantii firmei miliardarului mexican cauta in jur de 100 de mineri in Romania. ORTACII ar urma sa fie platiti cu 10 dolari pe ora si sa primeasca cazare si o masa calda. Cu aceste sume, in fiecare luna un MINER gorjean ar putea sa castige 2.500 de dolari in Israel, comparativ cu cei 1.200 de lei atat cat castiga in Romania.

Citeste si: SAPTE MORTI INTR-O MINA DIN REGIUNEA UCRAINEANA DONETK, IN URMA UNEI EXPLOZII

Potrivit sursei citate, oferta de munca se adreseaza atat MINERILOR aflati inca in activitate cat si pensionarilor care au lucrat in subteran si au experienta in acest domeniu. Angajatorii vor veni la Motru pentru interviul final in momentul in care vor avea minimum 30 de persoane ce vor depune cereri de ANGAJARE.

Sursa foto: gazetadedimineata.ro