Ministerul Educatiei a lansat LICITATIA pentru MANUALELE de la clasa a III-a

Ministerul Educatiei a lansat joi LICITATIA pentru achizitia de MANUALE scolare tiparite si digitale pentru toate disciplinele de la clasa a III-a.

Potrivit site-ului guvernamental de achizitii publice, LICITATIA este si pentru MANUALELE de la clasa I si a II-a, la materiile la care nu a fost desemnat vreun castigator anul trecut.

Pentru toate cele trei loturi, valoarea este de peste 36,5 milioane lei fara TVA, limita depunerii ofertelor fiind 8 iunie, acestea urmand sa fie deschise cu o zi mai tarziu.

Citeste si: CURTEA DE APEL BUCURESTI cere retragerea unui manual de limba romana, editat de Siveco

Autoritatea contractanta este Centrul National de Evaluare si Examinare (CNEE) care se afla in relatie de subordonare fata de de Ministerul Educatiei. Acordul-cadru poate fi incheiat cu maximum trei agenti economici, durata acestuia fiind de 48 luni. Potrivit conditiilor Ministerul Educatiei, manualul scolar, in varianta tiparita, trebuie sa fie insotit de varianta digitala.

Editurile participante la licitatie vor putea depune oferte pentru una sau mai multe discipline.

Citeste si: TABLETELE si LECTIILE DIGITALE, CONTESTATE de mai multi parinti si profesori

O alta conditie de participare la licitatie este aceea ca o firma trebuie sa aiba o cifra medie de afaceri pe ultimii trei ani de minimum 1.000.000 de lei.

Sursa foto: gandul.info