Ministerul Transporturilor: Noul calendar pentru privatizarea CFR Marfa NU a fost aprobat, viitorul consultant va stabili strategia de privatizare

Ministerul Transporturilor (MT) anunta ca memorandumul privind noul calendar de privatizare al companiei CFR Marfa nu a fost aprobat la nivel intern si subliniaza ca strategia de privatizare a companiei va fi stabilita de catre viitorul consultant, care va fi ales in urma unei proceduri de selectie in prima parte a anului 2014.

Precizarea Ministerului Transporturilor vine dupa ce TVR a prezentat, joi, noul calendar pentru privatizarea companiei CFR Marfa SA, afisat ulterior si pe site-ul stiri.tvr.ro.

Oficialii MT precizeaza ca memorandumul la care se face referire nu a fost aprobat si nici discutat in Guvern, strategia de privatizare urmand a fi stabilita de catre viitorul consultant, care intr-o prima faza va face o analiza pentru a identifica cea mai buna varianta.

“Memorandumul la care se face referire NU a fost aprobat la nivel intern si nici nu a fost discutat astazi in sedinta de Guvern. Strategia de privatizare va fi stabilita de catre viitorul consultant, care va face mai intai o analiza pentru a identifica cea mai buna varianta. Acest consultant va fi ales in urma unei proceduri de selectie in prima parte a anului viitor”, precizeaza Ministerul Transporturilor, intr-un comunicat de presa transmis Mondo News.