Ministerul Transporturilor: Transportatorii pot depune cererile pentru autorizatiile de transport CEMT pana in 13 decembrie

ministerul-transporturilor

Cererile pentru acordarea autorizatiilor de transport CEMT pentru anul 2014 pot fi depuse pana in data de 13 decembrie 2013, potrivit Ordinului de Ministru nr. 1487 din 3 decembrie 2013, informeaza Ministerul Transporturilor.

In urma demersurilor intreprinse de conducerea Ministerului Transporturilor la Forumul International de Transport, Ministerul Transporturilor: Transportatorii pot depune cererile pentru autorizatiile de transport CEMT pana in 13 decembrienumarul autorizatiilor aferente anului 2014 a crescut la 1.680, fata de anul trecut, cand au fost acordate doar 1.010 autorizatii. 

Toate detaliile legate de normele metodologice privind repartizarea si utilizarea autorizatiilor CEMT pentru transportul rutier de marfuri pentru anul 2014, precum si formularele necesare pot fi gasite pe site-ul Autoritaritatii Rutiere Romane, site-ul Ministerului Transporturilor mt.ro, si pe site-ul Centrului National de Management al Societatii Informationale (CNMSI), autorizatiiauto.ro, precum si pe site-urile uniunilor si asociatiilor profesionale.