Ministrii Pana, Szabo si Stanoevici au cazut cu banca la Festivalul Usturoiului 2014

Ministrii Pana, Szabo si Stanoevici s-au facut de ras la Festivalul Usturoiului. Au cazut cu banca!

Ministrii Doina Pana, Gabriela Szabo si Bogdan Stanoevici au fost, sambata, in Pasul Tihuta, la Festivalul Usturoiului, protagononistii unui moment care a starnit amuzamentul celor din jur, dupa ce banca din lemn pe care s-au asezat s-a rupt.

Invitati la Festivalul Usturoiului, cei trei ministri au mers la un moment dat intr-un cort, la o masa, iar banca din lemn pe care s-au asezat s-a rupt, spre amuzamentul celor din jur.

Pana, Szabo si Stanoevici au fost ajutati sa se ridice, iar unul dintre organizatori le-a adus o alta banca. Cei trei au ras, ministrul Stanoevici spunand: “Hai ca asta a fost tare!”. Apoi, ministrii s-au asezat si au continuat sa discute.

Citeste si: Ponta le-a facut cadou satenilor din Beiu, afectati de inundatii, o barca pentru muzeu

Cea de-a doua editie a Festivalului Usturoiului din Pasul Tihuta are loc sambata si duminica, organizatorii pregatind concerte de muzica si dansuri populare, gulas la ceaun si diverse concursuri. Printre participantii din prima zi a festivalului s-au numarat si ministrii Doina Pana, Gabriela Szabo, Eugen Teodorovici si Bogdan Stanoevici, acestia din urma incercandu-si indemanarea la un concurs de taiat lemne.

Foto: Captura Digi 24

Citeste si: Doina Pana: “RADARUL PADURII” deranjeaza multe persoane