Ministrul de Finante, VIOREL STEFAN, s-a dat lovit! De ce nu a mai venit la audierile de la SENAT

Ministrul de Finante Viorel Stefan nu a mai venit miercuri la sedinta comisiilor de finante reunite, unde fusese invitat pentru discutii despre executia bugetara, informeaza corespondentul Hotnews.ro de la Parlament. Marti, vicepresdintele comisiei pentru buget-finante din Senat, Florin Citu (PNL) a scris, pe Facebook, ca il va intreba despre prezenta lui Darius Valcov in minister, care i-a fost confirmata de mai multe persoane.

“As mai fi avut o intrebare pentru domnul ministru de Finante: ce rol are Darius Valcov in aceasta institutie? Pentru ca, in ultima perioada, este mult mai prezent in Ministerul de Finante, este prezent la sedintele tehnice si, din cate stiu, sunt acolo si informatii secrete de serviciu, care nu ar trebui sa fie date asa, peste tot. Mi s-a confirmat prezenta lui fizica in Ministerul de Finante la mai multe sedinte. Nu stiu in ce calitate, cine i-a aprobat. Stim ca a lucrat (la programul de guvernare – n.r.). Daca cei de la PSD cred ca acolo este cheia si domnia sa poate sa faca programul de guvernare – este fantastic, dar una este programul de guvernare si alta este sa fii acolo si sa pui presiune politica”, a spus Citu, citat de Agerpres. 

Potrivit sursei citate, ministrul Viorel Stefan are zilele numarate in Cabinetul Grindeanu, PSD cautand cu infrigurare un inlocuitor pentru portofoliul Finantelor.

Sursa foto: realitatea