Ministrul delegat pentru Energie le-a cerut directorilor din companiile energetice sa respecte ordinul privind elaborarea unor strategii de dezvoltare pentru următorii 10 ani

Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, s-a intalnit, miercuri, cu sefii companiilor aflate in coordonarea Departamentului pentru Energie, in cadrul careia le-a cerut sa respecte ordinul prin care companiile sunt obligate sa elaboreze strategii de dezvoltare pentru urmatorii zece ani.

Totodata, Razvan Nicolescu le-a cerut directorilor din companiile energetice de stat sa aiba in vedere si realizarea programelor de investitii prevazute in bugetele de venituri si cheltuieli aprobate pentru anul in curs.

Citeste si: RAZVAN NICOLESCU: STRATEGIA ENERGETICA a Romaniei va fi lansata in DEZBATERE PUBLICA dupa alegeri

In cadrul intalnirii, ministrul le-a cerut inca o data sefilor companiilor de stat sa acorde o maxima atentie in perioada urmatoare eficientei manageriale si, mai ales, respectarii principiilor de integritate.

De precizat ca nu s-a discutat si nici nu s-a pus problema unor demiteri. Consiliile de administratie pot decide schimbarea conducerii companiilor de stat din energie.

Citeste si: Comisia Europeana a prezentat o noua strategie in domeniul SECURITATII ENERGETICE