Ministrul Energiei, ANDREI GEREA, ii cere DEMISIA presedintelui CA RADET, GABRIEL DUMITRASCU

Ministrul Energiei, IMM-urilor si Mediului de Afaceri, ANDREI GEREA, i-a cerut, vineri, DEMISIA PRESEDINTELUI Consiliului de Administratie al RADET, GABRIEL DUMITRASCU, pe motiv ca trateaza “IRESPONSABIL” PROBLEMELE BUCURESTENILOR.

“Dupa ce a fost întarcat domnul Dumitrascu de la banul public, acum se pare ca este într-un anumit sevraj financiar. Nu mai poate sa-si continue activitatea într-un mod clar si limpede la RADET. Nu pot interpreta altfel motiv pentru care domnul Dumitrascu a aflat abia astazi ca nu mai poate cheltui, ca nu mai are buget si ca poimaine trebuie sa închida furnizarea apei calde si a caldurii. Modul iresponsabil cu care domnia sa trateaza problemele bucurestenilor ma face sa îi solicit demisia, sa rog Primaria Capitalei, Consiliul General sa îi gaseasca un înlocuitor de urgenta. Nu este posibil ca, în numele unui razboi personal, domnul Dumitrascu sa afecteze interesele, securitatea si sanatatea bucurestenilor”, a spus Gerea, într-o conferinta de presa organizata la sediul ministerului.

CITESTE SI: MINISTRUL ENERGIEI: ELCEN VA CONTINUA FURNIZAREA AGENTULUI TERMIC. UPDATE

Seful de la Energie a precizat ca Electrocentrale Bucuresti (ELCEN) va continua furnizarea agentului termic si va aduce apa calda si caldura la poarta RADET.

“ELCEN va continua furnizarea agentului termic. Va aduce apa calda si caldura la poarta RADET. Ministerul si Guvernul au facut tot ce era necesar pentru asigurarea furnizarii agentului termic în Bucuresti si nu numai”, a spus Gerea.

Sursa foto: satmareanul