Ministrul Justitiei, RALUCA PRUNA, a refuzat sa ofere detalii despre noul PROCUROR GENERAL

Ministrul Justitiei, RALUCA PRUNA, a declarat luni, la intrarea, dar si la iesirea, din sediul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), intrebata pe cine va propune pentru functia de procuror general al Romaniei, ca a venit la CSM exclusiv pentru functia de procuror-sef al DNA.

“Nu am nicio propunere pentru functia de procuror general. Am venit exclusiv pentru functia de procuror-sef al DNA”, a spus ministrul RALUCA PRUNA, care participa la interviul pe care Laura Codruta Kovesi il sustine in fata membrilor Sectiei pentru procurori a CSM pentru reinvestirea in functie.

CITESTE SI: PROCURORII CSM AU VOTAT IN UNANIMITATE PENTRU REINVESTIREA IN FUNCTIE A LAUREI CODRUTA KOVESI. UPDATE

Ministrul Justitiei ar putea anunta, luni, propunerea pentru functia de procuror general al Romaniei, dintre candidatii Codrut Olaru, Oana Schmidt-Haineala, Gheorghe Ivan si Augustin Lazar. La scurt timp dupa ministrul Justitiei, a ajuns la CSM si procurorul-sef Codruta Kovesi, aceasta nefacand nicio declaratie la intrare.

Laura Codruta Kovesi a sustinut interviul la Sectia pentru procurori a CSM pentru reinvestirea in functia de procuror-sef al DNA, in care a prezentat realizarile din cei trei ani de mandat la DNA si obiectivele pentru urmatorii trei ani. Ulterior, procurorii CSM au avizat favorabil reinvestirea Codrutei Kovesi in fruntea DNA.

Sursa foto: realitatea