Ministrul Justitiei s-a intalnit cu Procurorul General! Declaratia lui AUGUSTIN LAZAR

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut, miercuri, o intalnire cu Augustin Lazar, procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, informeaza un comunicat de presa al Ministerului Justitiei, citat de Agerpres.
 
UPDATE: Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat joi ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu i-a cerut demisia la intalnirea pe care au avut-o miercuri, iar discutia a fost “foarte clarificatoare si pozitiva, ceea ce este un fapt bun”, informeaza News.ro. 

“A fost o discutie profesionala, constructiva si foarte clarificatoare, pozitiva, ceea ce este un fapt bun. Altceva nu pot sa va spun”, a spus procurorul general joi dimineata, la intrarea in sediul Consiliului Superior al Magistraturii. Intrebat daca ministrul Justitiei i-a cerut demisia sau daca i s-au facut reprosuri, Lazar a spus: “Nu. Va fi o evaluare care va fi comunicata peste cateva zile si gasesc ca este rezonabil acest fapt”.

 
STIRE INITIALA

Potrivit sursei citate, in cadrul intalnirii au fost discutate ‘aspecte privind activitatea institutionala a Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie’.
 
Sursa foto: jurnalul