MINISTRUL MEDIULUI ACUZA: Asupra PRESEDINTELUI planeaza o SUSPICIUNE

Ministrul Mediului, GRATIELA GAVRILESCU, a declarat, vineri, la Suceava, ca asupra presedintelui Romaniei KLAUS IOHANNIS”planeaza o suspiciune” ca nu ar fi de partea romanilor pentru ca nu a fost de acord cu Codul Silvic votat de Parlament si a cerut reexaminarea legii.

GAVRILESCU a spus, intr-o conferinta de presa, ca a observat in ultima vreme ca Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor a inceput sa deranjeze, relateaza Mediafax. “Am devenit o tinta pentru ca am inceput sa ne facem treaba”, a spus ministrul.

CITESTE SI: Firma Holzindustrie Schweighofer, ACUZATA de MONOPOL pe ACHIZITIILE de masa lemnoasa

Proteste masive impotriva despaduririlor abuzive au fost anuntate sambata in Bucuresti si in mai multe orase din tara, plus diaspora. In Capitala adunarea va avea loc la intrarea in Parcul Herastrau din Piata Charles de Gaulle si si-au anuntat prezenta pe Facebook peste 9.000 de persoane. Anuntul de mobilizare a fost postat pe Facebook de campania Uniti Salvam, aflata in epicentrul protestelor impotriva exploatarii aurifere de la Rosia Montana si impotriva exploatarii gazelor de sist.

Gratiela Gavrilescu a aratat ca se confrunta cu atacuri inclusiv de la parlamentarii care sunt impotriva Codului Silvic ce va intra saptamana viitoare la vot in Camera Deputatilor, de la anumite persoane care doresc sa fie o alta parte a baricadelor, si nu de partea romanilor.

CITESTE SI: INCENDIAR KLAUS IOHANNIS are INTERESE ASCUNSE la O FIRMA AUSTRIACA? – VIDEO

“Anunt pe toata lumea ca reprezentantii Ministerului Mediului isi indeplinesc fisa postului si vor lua toate masurile ca siguranta cetateanului si interesul national sa fie aparate. Nu stiu ce interese apara altii. Eu va spun ce interese aparam noi”, a spus GAVRILESCU, adaugand ca o avutie a tarii care este padurea e o problema de siguranta nationala.

Sursa foto www.realitatea.net