Ministrul MIHNEA COSTOIU isi face campanie electorala in curtea bisericii – VIDEO

Minstrul Delegat pentru Invatamant Superior, Mihnea Costoiu, a participat la o actiune electorala in localitatea Fantanele, judetul Gorj, eveniment organizat in curtea unei biserici de Sfintii Constantin si Elena.

Mihnea Costoiu a fost filmat in mijlocul oamenilor in curtea bisericii, potrivit HotNews.ro, insa intrebat despre acest aspect, Costoiu a declarat ca nu a fost in campanie, ci doar a salutat oamenii de Sf. Constantin si Elena.

Citeste si: Tot ce trebuie sa stii despre alegerile europarlamentare

Mihnea Costoiu, ministrul delegat pentru Invatamant Superior, Cercetare Stiintifica si Dezvoltare Tehnologica, candideaza la alegerile parlamentare partiale din 25 mai pentru postul de senator ramas vacant dupa numirea lui Toni Grebla la Curtea Constitutionala.

Presedintele CJ Gorj, Ion Calinoiu, a declarat cu totul altceva. “Da, in campanie. Este intalnirea anuala organizata de primar, bineinteles ca am fructificat-o sa venim in mijlocul oamenilor ca e nevoie sa lamurim oamenii sa vina la vot. Noi sustinem alianta PSD-UNPR-PC”, a declarat presei locale presedintele Consiliului Judetean, Ion Calinoiu. 

SCANDAL ELECTORAL. Ginerele unui fost primar PSD a tras asupra unui consilier PNL

Intrebat daca este normal sa faca activitati de campanie pe banii primariei, liderul Consiliului Judetean Gorj a raspuns ca “e o intalnire anuala pe care o organizeaza primarul si de fiecare data primarul isi prezinta oamenii pe care ii vrea el la intalnirea cu pensionarii”.

Contactat de HotNews.ro, ministrul Mihnea Costoiu a negat implicarea sa intr-o actiune electorala: “Nu am fost in campanie, nu m-am adresat oamenilor, doar am salutat oamenii de Sfintii Constantin si Elena si am fost si la mine la tara. Ce sa fac? E sarbatoarea oamenilor, sa ma intorc cu spatele? Nu m-am adresat oamenilor, nu am pus afise, nu am facut nimic din ce se face intr-o campanie electorala. Jumatate dintre satele Gorjului sunt in zile de sarbatoare. Jumatate dintre biserici au hramul Sf. Constantin si Elena”.