Ministrul PETRE TOBA ii ia apararea predecesorului sau, GABRIEL OPREA

Ministrul Afacerilor Interne, PETRE TOBA, il apara pe predecesorul sau, GABRIEL OPREA. TOBA a declarat joi, la iesirea de la bilantul DNA pe 2015, ca masina din dosarul lui GABRIEL OPREA se afla la DIPI si ca, din 2005, toti ministrii de Interne au avut la dispozitie un echipaj de politie rutiera pentru fluidizarea traficului.

“Orice ministru de Interne din 2005 a beneficiat de un echipaj de politie rutiera, echipaj care a facut parte din dispozitivul de protectie, iar la solicitare fluidiza deplasarea masinii demnitarului”, a declarat PETRE TOBA, raspunzand intrebarilor puse de jurnalisti, relateaza Mediafax. “Este la DIPI”, a spus PETRE TOBA, intrebat unde se afla masina Audi A8 din dosarul lui GABRIEL OPREA. Ministrul de Interne a adaugat ca asteapta finalizarea dosarului penal.

CITESTE SI: SENATORII AU DECIS: GABRIEL OPREA POATE FI URMARIT PENAL SI DOINA TUDOR POATE FI RETINUTA SI ARESTATA. UPDATE

Senatorii au incuviintat, miercuri, urmarirea penala a presedintelui UNPR, GABRIEL OPREA, in dosarul in care acesta este acuzat ca ar fi dispus cumpararea unei masini de lux din banii de misiuni ai politistilor. Presedintele UNPR GABRIEL OPREA s-a declarat “nevinovat” si a aratat ca “suspiciunea invocata nu este intemeiata”, dar ca va da curs solicitarilor DNA.

Sursa foto: realitatea