Ministrul Ramona Manescu a preluat portofoliul de la Ministerul Transporturilor. FOTO EXCLUSIV

ramona_manescu-ministerul-transporturilor

Ramona Manescu, s-a aflat, marti dimineata, la sediul Ministerului Transporturilor (foto), unde a preluat portofoliul de conducere a institutiei, transmit surse Mondo News. Ramona Manescu a fost insotita de colegul sau de partid, ministrul Administratiei si Internelor, Radu Stroe.

In zilele urmatoare, Ramona Manescu va avea o discutie cu premierul Victor Ponta, cu privire la proiectele aflate in derulare si la cele prioritare. Prima intalnire va avea loc, cel mai probabil, miercuri dimineata. 

“Voi avea o discutie cu premierul cu certitudine si in afara de faptul ca va trebui sa preiau tot portofoliul si sa fiu pusa in tema cu proiectele in derulare, sigur ca premierul ma va informa si cu privire la proiectele prioritare, gen privatizarea CFR Marfa. Oricum, Ministerul Transporturilor este un minister de maxima importanta pentru Romania, nu numai pentru ca are un portofoliu atat de larg, ci pentru ca depind de acesta atat de multe lucruri precum turismul, imaginea Romaniei, interconectivitatea cu alte state, si sigur ca vor fi proiecte prioritare, dar aceste lucruri le vom discuta cu premierul in cadrul Guvernului si cu ceilalti colegi”, a spus noul ministru al Transporturilor.

Presedintele Traian Basescu a semnat, luni, decretul pentru numirea Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor. Ramona Manescu a fost investita in aceasta functie, tot luni, de presedintele Traian Basescu, la ceremonia de la Palatul Cotroceni fiind prezenti presedintii celor doua camere ale Parlamentului, Crin Antonescu si Valeriu Zgonea, precum si ministri USL.

Premierul Victor Ponta a propus-o pe Ramona Manescu pentru postul de ministru al Transporturilor, dupa ce liberalii i-au avansat, in urma votului de duminica din BPN al PNL, doua propuneri: europarlamentarul Ramona Manescu si deputatul Nini Sapunaru. 

Foto: Mondo News